je bent niet ingelogd
inloggen / registreren
Thumb
ProCulture Agency is een PR bureau voor de culturele sector gevestigd in Utrecht. Het bureau is opgericht door Niek van Hoewijk en Hans Hilberts. Beiden hebben een enorme drive als het gaat om cultuur en met name om de aandacht te vestigen op mooie projecten. ProCulture maakt campagnes die free publicity opleveren. Gewaagd, slim en effectief. Naast de PR activiteiten doet ProCulture boekingen van een aantal bands en de productie van evenementen.
Thumb
Promotie voor de culturele sector: muziek, theater, film en andere projecten met raakvlakken met cultuur. Door deze veelzijdigheid is het mogelijk om krachtige combinaties te maken met uiteenlopende projecten. De expertise van ProCulture ligt met namen op het gebied van internet. Een medium dat in ontwikkeling blijft en dat in de huidige tijd vaak een doorslaggevende rol in de promotie heeft.
Thumb
ProCulture beschikt over een groot netwerk en maakt gebruik van de kwaliteiten van designers, programmeurs, drukkers, ICT specialisten, journalisten en podia.
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Maak kennis met ProCulture
Thumb Niek van Hoewijk kwam in 2003 in de culturele sector toen hij begon aan de opleiding Kunst & Economie op de Hogeschool van Kunsten te Utrecht. Sindsdien heeft hij veel PR ervaring opgedaan bij de promotie van verschillende bands, festivals en theaterstukken. Niek houdt zich vooral bezig met het verkennen van nieuwe markten en onbekend talent.
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!