je bent niet ingelogd
inloggen / registreren
waarvoor dient het inloggen?
Om de communicatie tussen ProCulture en haar klanten nog efficienter te laten verlopen, wordt er gebruikt gemaakt van een login systeem. Alle artiesten die bij ProCulture aangesloten zijn ontvangen van ons zo'n login zodat ze naar een persoonlijke pagina kunnen gaan en altijd de status van hun persoonlijke promotie kunnen controleren.


hoe kan ik mij registreren?
Als je een artiest bent of in een groep artiesten zit en besloten hebt dat je vanaf nu meer wilt bereiken, kan je het beste direct contact opnemen met ons. Vermeld hierbij altijd wie je bent / jullie zijn, wat je doet / jullie doen, en wat je verwacht / jullie verwachten. We gaan dan kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Als je nog twijfelt nodigen wij je uit om nog wat meer over ons te lezen. As er dan nog vragen zijn, horen wij dat natuurlijk graag. Als je eenmaal bij ons aangesloten bent, zal je ook je eigen login ontvangen.
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Vul hier de gebruikersnaam en wachtwoord in die je van ons ontvangen hebt. Als je één van beide kwijt bent, laat dat ons dan even weten. We zorgen dan dat je nieuwe inlog gegevens krijgt.
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

checkboxInlog gegevens op deze computer permanent bewaren.
versturen
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!