je bent niet ingelogd
inloggen / registreren
wat wij doen
Thumb Promotie voor de culturele sector: muziek, theater, film en andere projecten met raakvlakken met cultuur. Door deze veelzijdigheid is het mogelijk om krachtige combinaties te maken met uiteenlopende projecten. De expertise van ProCulture ligt met namen op het gebied van internet. Een medium dat in ontwikkeling blijft en dat in de huidige tijd vaak een doorslaggevende rol in de promotie heeft.

ProCulture kan alle gebieden van promotie voor haar rekening nemen. Voorbeelden van de mogelijkheden van ProCulture zijn flyer en poster distributie, agenda beheer voor alle media (e-zines, magazines, teletekst etc.), ontwerpen van promotiemateriaal, opstellen van persberichten, versturen van mailings, banner campagnes. Je kan als artiest ook terecht bij ProCulture. Zo ondersteunen we het verkrijgen van boekingen, voeren we diverse campagnes voor je uit en heb je de mogelijkheid om op ons jaarlijse Emerge Festival te staan. Naast dit alles is het ook mogelijk om je als bedrijf of organisatie te profileren. Wat de opdracht ook is wij rennen hard voor je tegen betaalbare prijzen.
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Maak kennis met ProCulture
Thumb Hans Hilberts is al jaren actief op het gebied van marketing en promotie. Zo is hij promotie- medewerker bij popzaal Ekko in Utrecht, zet hij elk jaar culturele producties neer en werkt hij samen met grote en aanstormende artiesten en festivals op het gebied van promotie. Hans houdt van uitdagingen, is ambitieus en leergierig. Hij is uiteraard ook te vinden op Hyves.
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!