je bent niet ingelogd
inloggen / registreren
ProCulture en Ekko testen nieuw samenwerkingsverband
nieuws ProCulture en popzaal Ekko beginnen rond december met een samenwerking op het gebied van vrijwilligers. ''We beginnen met een samenwerking op het gebied van flyeren, maar wellicht dat we dit bij een gewenst resultaat kunnen uitbouwen'' aldus Hans Hilberts van ProCulture.

ProCulture is net als popzaal Ekko veel bezig met vrijwilligers. Zo is ProCulture onder andere verantwoordelijk voor de PR in Nederland van het Deense Roskilde Festival. Vrijwilligers werken dan aan de PR online en op het gebied van posters en flyers ter promotie van het festival in Denemarken. Dit is vooral belangrijk omdat Roskilde Festival een internationaal karakter wil hebben en behouden. 

Ekko werkt ook veel samen met vrijwilligers. Zo zijn er barmensen, geluidsmensen, flyeraars, tekstschrijvers en kassamedewerkers op vrijwillige basis actief bij Ekko. 

Momenteel zoekt ProCulture nog steeds naar nieuwe leden voor het streetteam. Wil je hiervoor in aanmerking komen mail dan het formulier dat je hieronder ziet ingevuld naar hans@proculture.nl.

 

26-11-2010
Recensies - Yen Harley - Substance of Things
perskit Lees de recensies van Yen Harley - the Substance of Things en luister op www.yenharley.net.
09-01-2011
Aanmeldingsformulier ProCulture medewerker
perskit Dit is het formulier waarmee je je kan aanmelden bij ProCulture voor PR activiteiten. Stuur dit formulier op naar info@proculture.nl!
08-09-2010
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!